startprobleem

  • linnie

    Wie kan er mij helpen. Heb sinds kort een alfa 147 selespeed, maar nu start hij niet meer.

    Als ik hem wil starten dan gaat ie nog wel rond, maar slaat niet aan. Hij geeft wel het lampje aan voor storing van de sleutelcode, maar kan vervolgens geen noodstart doen. Dit is niet mogelijk omdat er dus niet dat lampje met dat motortje te zien is(wat je normaal te zien krijgt als je start en dan ook meteen weer verdwijnt). Wat je dus nodig hebt om een noodstart te doen.

    Wie kan mij helpen, kan mij vertellen wat er mis is met mijn alfa??????????

  • Visser

    Hallo,

    Heb helaas voor u geen antwoord op uw vraag maar wel exact dezelfde probleem.

    Ben erg nieuwsgierig naar wat uiteindelijk bij u de problemen waren en hoe ze zij opgelost?Het gaat bij mij ook om een selespeed…..

  • Alfist

    Als je hem op contact gaat dan het lampje van demotor dan wel branden?

    En deze gaat uit bij het starten?

  • Lyly9x

    Om het probleem op te lossen, kunt u het beste contact bitlife opnemen met een Alfa Romeo-dealer of een gekwalificeerde autotechnicus. Zij kunnen een diagnose stellen en het probleem voor u oplossen.

  • Drew

    In cases like this, it's frequently better to seek advice from a certified mechanic eggy car or an Alfa Romeo expert with knowledge of the Selespeed system. They will be equipped with the knowledge and diagnostic equipment required to pinpoint the precise problem's root cause.

  • zelda

    The platform offers detailed descriptions and tasting classroom 6x  notes for each bottle, providing valuable insights into the flavor profiles

  • davis

    Het lampje dat aangeeft dat er een storing is met de sleutelcode kan wijzen op een probleem met de sleutel of de communicatie tussen de sleutel en het voertuig. Het is mogelijk dat de sleutel niet correct immaculate grid wordt herkend door het startonderbrekersysteem. In dit geval kan het nodig zijn om de sleutel opnieuw te laten programmeren of een nieuwe sleutel aan te schaffen.

  • Victor

    In situations such as these, it's always preferable to consult with an Alfa Romeo specialist knowledgeable about the Selespeed system or a licensed retro bowl college  mechanic. They will have the expertise and diagnostic tools necessary to identify the exact cause of the issue.

  • Timothy

    Controleer of de batterij van de sleutel goed werkt. Een zwakke batterij kan immaculate grid problemen veroorzaken met het herkennen van de sleutelcode.

  • monton

    Experience free streaming of Football, American Football, UFC, Baseball, Golf, Wrestling, Tennis, Cricket, and various other sports on Rec TV. Download the Rec TV APK from our site and enjoy all sports without any charges. Inat Box